Bejelentés100% RELAXÁCIÓ
0% STRESSZ
AZ ÉLETENERGIA SZABAD ÁRAMLÁSA

MENÜ


Szavazás
A  Watsu (water + Shiatsu)  megalkotoja Harold Dull japánban tanult  Zen Shiatsut, ami egy japán gyógyító masszázs terápia. 80-as évek elején felfedezte, hogy ha meleg vízbe adoptálja a mozdulatokat, sokkal nagyobb hatékonyságot ér el, mint szárazföldön. A meleg víz mint egy új közeg nagyon bevált, és mindenben  segítette az emberek gyógyulását, lelki fejlődédsét. Olyan mozdulatokat lehet a vízben megcsinálni a vízfelhajtó erejének köszönhetően amit amit a hagyományos terápiában elképzelhetetlen.


Kiknek ajánlot a Watsu? (lásd bövebben...)Képzeld el Magad, ahogy a víz ringat, áramoltat, forgat, súlytalanul
lebegsz és a gyógyító meleg víz érintése körbeölel. Megszűnik a
külvilág, nincs tér és idő, csak Te vagy! Ahogy egyre közelebb kerülsz Önmagadhoz, ahogy oldódnak az ízületeid, egyre jobban ellazulsz, és egy belső békére, harmóniára talász, magatlálod az igazi Énedet. Oldodnak a feszültségek, a traumák, könnyünek és szabadnak érzed magad. Tökéletes feltöltődés testnek
és léleknek. Pihenésre, stresszoldásra, ízületi problémákra kiváló!


Az Életenergia szabad áramlása (lásd bövebben)


Saját magamon tapasztaltam meg először a Watsu jótékony hatását a. Egy súlyos balesetben komresziós törést szenvedett a gerincem, havonta egyszer kapok kezelést és gyakorlatilag teljesen panasz mentes vagyok. Belgiumban vettem részt az első képzésen ami ezt a technikát tanítja, azóta több nemzetközi tanár segítségével képzem magam.


További információ


Götz Gábor + 36 20 386 79 20


www.vizirelaxacio.hu


gotzgabor@gmail.com


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!